Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, 2023
More
  ΑρχικήΑποσπάσματαΗ μυστική λέσχη (απόσπασμα) - Sarah Penner

  Η μυστική λέσχη (απόσπασμα) – Sarah Penner

  -

  Η μυστική λέσχη (απόσπασμα)

  Τι είναι αλήθεια και τι ψευδαίσθηση;
  Τι από τα δύο επιλέγεις να πιστέψεις; 

  Η μυστική λέσχη (απόσπασμα) - Sarah Penner Μια καθηλωτική ιστορία μυστηρίου που υμνεί τη γυναικεία δύναμη , από τη συγγραφέα του best seller “Το μυστικό φαρμακείο”.

  Το νέο συναρπαστικό μυθιστόρημα της συγγραφέα του best seller Το μυστικό φαρμακείο. Στα σκοτεινά σαλόνια του βικτοριανού Λονδίνου δύο τολμηρές γυναίκες αναζητούν την αλήθεια και τη δικαιοσύνη μέσα από την επικίνδυνη τέχνη της επίκλησης των πνευμάτων.

  1873.  Σε έναν εγκαταλελειμμένο πύργο στα περίχωρα του Παρισιού, τελείται μια σκοτεινή σεάνς από τη διάσημη πνευματίστρια Βοντλίν Ντ’ Αλέρ. Γνωστή παγκοσμίως για το ταλέντο της να καλεί τα πνεύματα θυμάτων δολοφονίας προκειμένου να εξακριβώσει την ταυτότητα των δολοφόνων, είναι περιζήτητη από χήρες και αστυνομικούς ερευνητές. Η Λένα Γουίκς έχει έρθει στο Παρίσι με σκοπό να βρει απαντήσεις για τον θάνατο της αδερφής της, αλλά πρώτα απ’ όλα πρέπει αποδεχτεί το άγνωστο και, κόντρα στην ορθή λογική, να ξεπεράσει την προκατάληψή της ενάντια στον αποκρυφισμό. Όταν καλούν τη Βοντλίν στην Αγγλία για να διαλευκάνει μια σημαντική δολοφονία, η Λένα τη συνοδεύει ως μαθητευόμενη. Καθώς όμως συνασπίζονται με τους ισχυρούς άνδρες της Λέσχης Σεάνς Λονδίνου για την επίλυση του μυστηρίου, αρχίζουν να υποψιάζονται ότι ίσως να βρίσκονται και οι ίδιες μπλεγμένες σε ένα έγκλημα.

  Μια αξέχαστη ιστορία που εξερευνά τα θολά όρια μεταξύ αλήθειας και ψευδαίσθησης, αποκαλύπτοντας τα μεγάλα ρίσκα που είναι διατεθειμένες να αναλάβουν οι γυναίκες όταν θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τους ανθρώπους που αγαπούν.

  Στοιχεία βιβλίου

  Η μυστική λέσχη (απόσπασμα) - Sarah Penner Τίτλος: Η μυστική λέσχη (The Lost Apothecary)

  Συγγραφέας: Sarah Penner

  Μετάφραση: Βάσια Τζανακάρη

  Εκδόσεις: Κλειδάριθμος

  Σελίδες: 392

  Ημερομηνία έκδοσης: 07/06/2023

  ISBN: 978-960-645-466-0

  Επεξεργασία εικόνας: Παναγιώτα Γκουτζουρέλα

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ