Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2020
More
  Αρχική Αποσπάσματα Το εργαστήριο με τις κούκλες - Elizabeth McNeill

  Το εργαστήριο με τις κούκλες – Elizabeth McNeill

  -

  Η Άιρις ονειρεύεται μια διαφορετική ζωή. Θέλει να είναι ελεύθερη, θέλει να δημιουργεί, θέλει να ζήσει. Ο Σίλας τι ρόλο θα παίξει στη ζωή της; Το εργαστήριο με τις κούκλες. Διαβάστε ένα απόσπασμα.

  Το εργαστήριο με τις κούκλεςΛονδίνο, 1850. Η πόλη ετοιμάζεται για τη Μεγάλη Έκθεση, και τα πλήθη συρρέουν στο Χάιντ Παρκ για να παρακολουθήσουν την ανέγερση του εντυπωσιακού κτιρίου που θα τη φιλοξενήσει. Ανάμεσά τους, η όμορφη, γεμάτη όνειρα Άιρις, και ο Σίλας, ο παράξενος, μονήρης συλλέκτης. Για την Άιρις, η συνάντησή τους είναι μια ασήμαντη στιγμή που ξεχνά αμέσως. Για τον Σίλας, ένα γεγονός που του αλλάζει τη ζωή.
  Ο Σίλας δεν είναι ο μόνος που προσέχει την ομορφιά της Άιρις. Ο Λούις Φροστ, ένας νεαρός ζωγράφος από τον κύκλο του Προραφαηλιτών, της ζητά να ποζάρει για έναν πίνακά του. Εκείνη δέχεται με έναν όρο: να τη μάθει να ζωγραφίζει. Και ένας καινούργιος κόσμος γεμάτος υποσχέσεις ανοίγεται μπροστά της…
  Όμως ο Σίλας καιροφυλακτεί. Η σκέψη της Άιρις τον στοιχειώνει από τη μέρα που συναντήθηκαν και το πάθος του γίνεται ολοένα και πιο σκοτεινό.
  Η συναρπαστική, αγωνιώδης ιστορία μιας γυναίκας που διεκδικεί την ελευθερία και το δικαίωμα στη δημιουργία ενάντια στις κοινωνικές προκαταλήψεις, κι ενός άντρα που με την αρρωστημένη εμμονή του απειλεί να την καταστρέψει για πάντα.

  Στοιχεία βιβλίου

  Το εργαστήριο με τις κούκλεςΤίτλος: Το εργαστήριο με τις κούκλες

  Συγγραφέας: Elizabeth McNeill

  Εκδόσεις: Ψυχογιός

  Μετάφραση: Μιχάλης Μακρόπουλος

  Σελίδες: 408

  Έτος έκδοσης: 2019

  ISBN: 978-618-01-3085-0

  Επεξεργασία εικόνας: Παναγιώτα Γκουτζουρέλα

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here