Πέμπτη, Αύγουστος 22, 2019
More
  Αρχική Μουσεία Μουσείο Λίβερπουλ – Ναυτικό Μουσείο

  Μουσείο Λίβερπουλ – Ναυτικό Μουσείο

  -

  Μουσείο Λίβερπουλ – Ναυτικό Μουσείο

  Μας ταξιδεύει η Αγγελίνα Παπαθανασίου

  Αφού γνωρίσαμε την ιστορία των Beatles, τι θα λέγατε να μάθουμε και λίγο από την ιστορία της πόλης που μας φιλοξενεί; Για να γνωρίσουμε την ιστορία του Λίβερπουλ, θα επισκεφτούμε το ομώνυμο μουσείο (Liverpool Museum).

  Ναυτικό ΜουσείοΆνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το 2011. Διηγείται την ιστορία της πόλης μέσα από αντικείμενα και φωτογραφίες. Από τις 18 Μαΐου 2018 μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου του 2019, το μουσείο φιλοξενεί μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση. Αναφερόμαστε στην έκθεση Double Fantasy – John and Yoko.

  Παρουσιάζεται η ιστορία του θρυλικού ζευγαριού μέσα από τον δικό τους τρόπο. Η είσοδος στο μουσείο είναι ελεύθερη.

  Ένα άλλο εξίσου ενδιαφέρον μουσείο είναι και το Ναυτικό (Μerseyside Maritime Museum). Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων σχετικά με την κοινωνική και εμπορική ζωή του λιμανιού. Θα δούμε επίσης μοντέλα πλοίων, αφίσες, πίνακες ζωγραφικής κ.α. Μουσείο Λίβερπουλ – Ναυτικό Μουσείο

  Avatar
  Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών
  Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τις λέξεις σε όποια τους μορφή κι αν τυπώνονται: άρθρα, ειδήσεις, λογοτεχνία, ποίηση και δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο. Σας ενημερώνουμε για δραστηριότητες παλιές και καινούριες. Ελάτε μαζί μας να παίξουμε με τα λόγια που γράφονται!

  Απάντηση