Κυριακή, 22 Αυγούστου, 2021
More
  ΑρχικήΣκέψεις σε λέξειςΧωρίς χάρτη Πώς γράφτηκε

  Χωρίς χάρτη Πώς γράφτηκε

  -

  Χωρίς χάρτη Πώς γράφτηκε

  Γράφει η Νεκταρία Μαρκάκη

  Ήταν ένας από τους δυσκολότερους χειμώνες τις ζωής μου εκείνος κι ενώ όλα γύρω μου έμοιαζαν να γκρεμίζονται, μία ιδέα άρχισε να χτίζεται στο μυαλό μου και να παίρνει σάρκα και οστά. Ένα ταξίδι, αυτό που ονειρευόμουν δηλαδή για να μπορέσω να ξεφύγω από τη ζοφερή πραγματικότητά μου.

  Χωρίς χάρτηΕκείνη την περίοδο η ανάγκη για να εξωτερίκευση των συναισθημάτων μου είχε γίνει ακόμα εντονότερη κι έτσι, μετά από μία ζωηρή κουβέντα με την αδερφή μου περί πραγμάτων που θα θέλαμε να κάνουμε πριν είναι πολύ αργά, σχηματίστηκε το πρώτο ολοκληρωμένο συγγραφικό μου ταξίδι με τίτλο, Χωρίς χάρτη.

  Η ιστορία μιας καταπιεσμένης νεαρής γυναίκας που ήθελε να ζήσει όσα δεν τόλμησε και όσα της απαγόρεψαν οι γονείς της ως παιδί, αλλά και του τρελούτσικου φίλου της που ήθελε να βρει τον εαυτό του, άρχισε να παίρνει σάρκα κι οστά και να μεταφέρεται από το μυαλό στο “χαρτί” στην αγγλική γλώσσα, αφού εκείνη την περίοδο το ενδιαφέρον για τη γραφή μου, προερχόταν από το εξωτερικό.

  Χωρίς Χάρτη Πως γράφτηκεΑυτό το αταίριαστο ζευγάρι κέρδισε την προσοχή του αναγνωστικού κοινού κι έφτασε ανάμεσα στις 300 καλύτερες ρομαντικές ιστορίες- ανάμεσα σε χιλιάδες- κάτι που για μένα ήταν τεράστια επιτυχία, αφού η αγγλική δεν είναι η μητρική μου γλώσσα. Χάρηκα όταν κέρδισε την ίδια, αν όχι περισσότερη αγάπη, στην Ελλάδα. 

  Το Χωρίς χάρτη είναι ένα χιουμοριστικό ρομαντικό μυθιστόρημα που ίσως να κρύβει περισσότερα πίσω από τα αστεία, το φλερτ και τον έρωτα. Όταν μεταφέρθηκε στα ελληνικά, έγινε και η αφορμή να ασχοληθώ με την έκδοση των βιβλίων μου κι από το 2015 που κυκλοφόρησε σε έντυπη μορφή, συνεχίζει να προκαλεί ευφορία στους αναγνώστες, αυτή τη φορά κυκλοφορώντας από την Amazon.

  Χωρίς χάρτη Πώς γράφτηκε

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here